Nyílt napot tartottak a Gepárdok

Múlt vasárnap megtartottuk tavaszi Nyílt Jeges Napunkat, amelyen női játékosaink, edzőink és szorgos infopultosaink segítettek a jégkorong iránt érdeklődő gyermekeknek megismerni sportágunk csínját-bínját.

10 órakor, a program kezdetekor bizakodva vártuk a jövő nagy tehetségeit, de eleinte csak szépen lassan, kicsit bizonytalanul szivárgott a jégre a kíváncsi aprónép. Ám ahogy 11-et ütött az óra, már mind a három harmadban bőven akadt dolga a Gepárd JE személyzetének, és az infopultot is egyre több szülő kereste fel, hogy érdeklődjön az egyesületünk által kínált sportolási lehetőségekről. A jégen tartózkodó edzők és játékosok nem győzték kapkodni a fejüket, hiszen az imént még lépkedő gyerekek a következő pillanatban már száguldoztak, az eleinte seprűként tartott ütők pedig pár perc múlva csak úgy szórták a gólokat a kihelyezett kiskapukra!

Voltak ügyességi feladatok, versenyek, gyorstalpaló oktatások, de hát mi más is lehetett volna a rendezvény sava-borsa, mint maga a játék, a jégkorong-meccs? A pálya egyik pontján a legkisebbek küzdhettek meg DEBL-győztes lányainkkal, másutt pedig a 7 és 8 évesek kerültek szembe hol egymással, hol az egyik edzőnkkel, aki ellen nem voltak restek szövetkezni a győzelemre törő kisiskolások. A túlsó harmadban már haladóbb szinten, 3 a 3 ellen (bár ez nem mindig volt egyértelmű) zajlott a mérkőzés.

Délre, a nyílt nap végére már akkora volt a játékkedv mindenkiben, hogy csak nagy szomorkodások közepette hagyták el a jeget a feltüzelt kis hokisok és a lelkes stábtagok. Volt, aki másfél órát megállás nélkül a pályán töltött, majd a további jeges programok felől érdeklődött – célt ért tehát a program!

Reméljük, hamarosan újra találkozunk az Ovihokin, a Kori- vagy a Hokisulin, és később a csapatedzéseken is! Jó kis nap volt!

Ha nem tudtatok eljutni az eseményre, de szeretnétek jégkorongozni, feltétlenül írjatok nekünk az info.gepardok@gmail.com e-mail címre!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.